Ingredience
500 g tvarohu • 200 ml mléka • 200 ml Fortini Multi Fibre • 2 žloutky • 250 g másla • 2 ks vanilkového cukru • 200 g moučkového cukru • 10 g želatiny (plátky) • 240 g piškotů • 400 g ovoce (ananas, kiwi, jahody, broskve) • kakao
Postup (doba přípravy cca 30 minut)
- Želatinu namočíme do Fortini Multi Fibre asi na 30 minut.
- Přendáme do mixéru a přilijeme 200 ml horkého mléka.
- Rozmixujeme, přidáme pokrájené máslo s cukrem, vanilkový cukr, žloutky a tvaroh.
- Mixujeme do hladkého krému.
- Dortovou formu vyložíme fólií, na dno poklademe piškoty těsně vedle sebe, na ně nalijeme krém.
- Na krém poklademe pokrájené ovoce a opět zakryjeme piškoty.
- Do poslední vrstvy krému vmícháme kakao a potřeme jím piškoty.
- Zdobit můžeme šlehačkou, ovocem nebo želatinou.